A la
sessió de GITIC d'avui hem vist com funciona el Google Drive. Per poder
utilitzar aquesta eina hem de disposar d'un compte de Google. Un cop creat el
compte ja pot començar a utilitzar-lo.
Hi ha
dues maneres per utilitzar el Google drive, la que utilitzarem nosaltres és a
través de la pàgina web de Google, l'altra, descargant l'aplicació a
l'ordinador o al mòbil sempre i quant disposem de connexió a Internet. L’opció
que utilitzarem és la pàgina web de Google que es compatible amb navegadors com
Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari. Un cop creat el compte ja podem
començar a crear documents i carpetes a dins. La carpeta Google Drive pot
acollir altres subcarpetes al mateix temps i et permet crear tantes carpetes
com vulguis (sempre i quant no sobrepassis el límit de capacitat establert).


Aquest document funciona igual que el power point de l'office, per tant, si hem treballat sempre amb el power point no tindrem cap problema per utilitzar aquesta eina.
El full de càlcul és una eina que també podem crear al drive, és un document molt similar a l'Excel de l'office. Per crear-lo simplement hem de fer els mateixos passos que hem fet abans, és a dir, anem a crear i triem Full de càlcul. Un cop creat posem un títol i ja podem començar a treballar. Aquest document s'utilitza per fer taules i per calcular, com ens indica el seu títol. Aquest full de càlcul realitza exercicis aritmètics i càlculs. Està compost de files i columnes i podem posar-hi també fòrmules que poden arribar a ser molt complexes. Per últim també podem crear gràfics i estadístiques.


Per últim, també podem crear un Dibuix, un document semblant al paint que permet fer dibuixos i esquemes. És molt útil ja que els esquemes són una eina fonamental pels estudiants. És un document molt fàcil d'utilitzar perquè és molt similar al paint. Podem crear molts objectes com línies, seràn útils per esquemes; formes, podem crear quadrats, cercles i altres formes i el quadre de text que serveix com diu el seu nom per inserir un text. Per últim també podem inserir imatges. A continuació tenim un exemple de mapa conceptual que vam fer a classe sobre les xarxes socials on tenim un exemple de tots els objectes que podem posar i que hem explicat anteriorment.
Per finalitzar aquesta entrada hem de recordar que podem compartir cada un d'aquests documents amb altra gent i també afegir comentaris a la vora per tal de comunicar-nos amb els demès companys que estàn conectats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada