dilluns, 23 de desembre del 2013

Competències del mestre en relació a l’ús de les tecnologies segons la UNESCO i la ISTE

DESCRIPCIÓ

La presentació següent ens mostra com diu el títol de l'entrada les competències del mestre en relació a l'ús de les tecnologies segons dues institucions, la UNESCO i la ISTE. 
La UNESCO és l'Organització de les Nacions Unides per l'Educació, la Ciència i la Cultura que té com a principal objectiu contribuir al manteniment de la pau i la seguretat del món.
La ISTE és una organització no lucrativa (International Society for Technology in Education) integrada per un grup de líders a nivell mundial en l'àrea de la tecnologia educativa. La seva principal funció és proporcionar la guia i la direcció en l'ús eficaç de la tecnologia en l'educació i en la formació del professorat. 



REFLEXIÓ

Les noves tecnologies són una eina fonamental a l'actualitat. La societat avança i cada vegada hi ha més canvis en tots els àmbits sobretot al món de l'educació. Com a futurs mestres hem d'estar preparats per rebre canvis constantment i acostumar-nos a les noves tecnologies perquè cada vegada s'utilitzen més en aquest món. Per tant, penso que és molt important tenir almenys nocions mínimes de les noves tecnologies perquè els nostres alumnes ho estaran.   
A més, les noves tecnologies fan que les classes siguin més entretingudes i els nens no s'aburreixen. També podem trobar moltes maneres de treballar a l'aula amb les noves tecnologies i en conseqüència la metodologia de les classes va canviant i és més variada.
És molt important tenir en conte una frase: La tecnologia ha de ser una eina que complementi, no que substitueixi.    

AMPLIACIÓ

A continuació tenim un enllaç al currículum d'Educació Primària i un altre enllaç a la pàgina web principal de la ISTE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada